logo

YİĞİT OTOMOTİV KINGSTAR MARKALI ÜRÜNLERİ İLE TİCARET HACMİNİ HIZLA ARTIRIYOR

YİĞİT OTOMOTİV KINGSTAR MARKALI ÜRÜNLERİ İLE TİCARET HACMİNİ HIZLA ARTIRIYOR

 

Araba aksesuarı sektöründe faaliyet gösteren YİĞİT OTOMOTİV bir aile şirketidir. Şirket içinde ufak yaşlardan beri tüm bölümlerinde çalışarak tüm aşamaların işleyişinde bulunmuş ve Maltepe Üniversitesi’ndeki eğitimi sonrası şirketin başına geçen Can YİĞİT tarafından yönetilmektedir.

YEDPA’daki yaklaşık 1000 m2 idari ve depo kullanım alanlı merkezinde çalışmalarını sürdürmektedir. arabaaksesuari.com internet sitesinden ve e ticaret faaliyetlerini sürdürmektedir.

B2B sistemi, toptan, perakende ve e-ticaret pazarlama kanallarını kullanarak müşterilerden gelen her türlü talebe hem kendi imalatımız olan tescilli markamız KINGSTAR markalı ürünlerimiz ile hem de ithal olan geniş ürün yelpazesi ile 15 kişilik kadromuz hızlı şekilde cevap vermektedir.

7/24 müşterilerden gelen tüm taleplere hızlı ve doğru şekilde cevap verilirken tüm yenilikleri yakından takip etmekte ve ürün çeşidine her geçen gün yeni ürünleri eklemektedir.

Müşterilerden gelen olumlu feedbackler çalışma hayatımızdaki en büyük itici gücü oluşturmaktadır.

Tecrübeli ekimizle işimizdeki güler yüzlü ve müşteriyi doğru yönlendirmeyi içeren özverili çalışmamız 2019 kriz yılında da büyümemizi devam ettirmemizi sağlamıştır. 2020 yılında da büyüme trendimizi her türlü zorlu koşula rağmen sürdürme hedefindeyiz.

Hem dünyada hem de ülkemiz ölçeğinde kullanımı gittikçe artan otomotivlere daha fazla özen gösterilmeye başlanmıştır. Bir hobi olarak araçlarımızla daha fazla vakit geçirilmeye ve onların daha güzel görünmesi amacıyla çeşitli aksesuarlar satın alınmaya başlanması sektörün geleceğinin daha da gelişeceğini ve büyüme potansiyelinin çok fazla olduğunu göstermektedir.

Türkiye İhracat Verileri: 2019 yılı Ocak-Haziran döneminde Türkiye toplam ihracatı yüzde 2,2 oranında artarken, Otomotiv Endüstrisi ihracatı yüzde 6,8 oranında azalış göstermesine rağmen toplam ihracat içerisinde yüzde 17,4 pay ile ilk sıradaki yerini korumaya 14. yılında da devam etmiştir.

2019 yılı ilk yarısında otomobil ihracatı yüzde 12 azalırken, ithalatı yüzde 67 azaldı. Otomobil dış ticaret fazlası 2018 yılı ilk yarısına göre yüzde 60 artarak 4,6 Milyar $ seviyesine yükseldi.

Paylaş