logo

Yolumuza büyüyerek devam ediyoruz

Yolumuza büyüyerek devam ediyoruz

 

2001 yılında başlayan sigortacılık yolumuza Türkiye’nin en büyük ve müşteri odaklı sigorta şirketlerinin acentesi olarak devam etmekte olduğunu belirten Öner sigorta genel müdürü Tuğba şahin, değişen piyasa koşulları, ekonomi ve teknolojiye ayak uydurmanın ve bu şartlara yön verebilmenin sigortacılığın olmazsa olmazı olduğunu sigortalılarımızı bu konuda gerekli bilgilendirme ve yönlendirme yapmayı ana görevlerimizden saymaktayız. Sigortacılığı iş değil meslek olarak edinmiş Öner sigorta sektöre hizmet anlayışı, müşteri odaklı yaklaşımı ile örnek olmayı hedeflemektedir.

EVET RİSKLERİNİZİ YOK EDEMEYİZ FAKAT SONUÇLARINI DEĞİŞTİREBİLİRİZ

Bunun için önceliğimiz sigortalılarımıza risk değerlendirmesi yapmak ve karşılaşabileceği olumsuzluklar hakkında farkındalık yaratmaktır. Bunu için de teknik bilgi, deneyim ve güçlü sigorta şirketlerinin desteğine sahibiz.

KÜRESEL ISINMAYA SİGORTASIZ KALARAK MEYDAN OKUMAYIN..

Artık küresel ısınmanın ve iklim değişikliklerinin kendini hissettirdiği ve hayatımızı etkilediği bir dönemdeyiz. Bu olumsuzluklardan ancak sigorta ile korunabiliriz. Son dönemde yaşadığımız dolu felaketinde ise doğru aracılar ile çalışan sigortalılarda hiçbir mağduriyet yaşanmamıştır. Sigorta şirketlerinin yaklaşımları da biz acentelerin iş ortaklarımızı tanımamızı ve bundan sonra ki süreçte kimlerle çalışmamızın daha doğru olacağına zemin hazırlamıştır. Kimi sigorta şirketi dolu hasarında itfaiye raporunu zorunlu kılmış ki bu şirketlerin doğal afetlere bakış açısını bizlere göstermiştir. Kimi sigorta şirketi ise değil itfaiye raporu poliçesinde dolu teminatı yoksa bile hasarları karşılamıştır. Doğru acente seçmek kadar doğru sigorta şirketi seçmek elzemdir ki bu seçimi acentelerin yapıp sigortalılarına hiçbir olumsuzluk yansıtmamaları gerektiğini düşünüyoruz.

GÜNÜMÜZ PİYASASINDA KOBİLER BİRÇOK RİSKLE KARŞI KARŞIYA KALABİLİYOR.

Türkiye’deki işletmelerin çoğunluğunu oluşturan orta ölçekli işletmeler işyeri sigortalarında ihtiyaçlarına yönelik poliçeler satın alabiliyor. Paket poliçe mantığının tersine risklerine yönelik poliçeler hazırlatmaları sigorta maliyetlerini düşürdüğü gibi hasar anında herhangi bir mağduriyet yaşamamalarını sağlıyor.

KANAYAN YARA, TRAFİK SİGORTA PRİMLERİ

Son olarak sigorta sektörünün ana meselesi haline gelen trafik sigortası primlerinden bahsetmek isteriz. Hazine müsteşarlığı ve Ekonomi bakanlığı tarafından getirilen yeni düzenleme ile trafik sigortalarında fiyat dengesizliği azaltılmış ve durum kontrol altına alınmaya çalışılmıştır. Bu konuda hala devam eden az da olsa fiyat farklılıklarında müşterilerimize piyasada ki tüm şirketlerden fiyat alarak ve artı eksi yönlerini göstererek yardımcı olmaktayız.

DOĞRU ARACI, DOĞRU TEMİNAT, İYİ FİYAT

Açıkçası işin formülü budur. Sigorta bilincinin oturması, sigorta şirketlerine güvenin sağlanması ve sektörün sigorta payını arttırması için gereken üçleme..

 

Sevgiyle kalın!

Paylaş